Donacija za uspješan rad

Donacija za uspješan rad

Rad članova naše udruge prepoznat je i izvan naše domovine. Za potporu i doprinos u promicanju prometne preventive za djecu rane i predškolske dobi u Hrvatskoj, predstavnici CITA-e (International Motor Vehicle Inspection Committee – udruženje javnih i privatnih tvrtki koje se bave tehničkim pregledima motornih i priključnih vozila i čiji je cilj naprjeđivanje sigurnosti cestovnog prometa i zaštite okoliša) i CVH-e (Centar za vozila Hrvatske) odobrili su našoj udruzi donaciju.

U sklopu međunarodne konferencije udruge CITA-e u Zagrebu, 7. lipnja 2017. u prostoru Kuće za ljude i umjetnost – Lauba, održana je i Gala večera, na kojoj je predstavnicama naše udruge uručena donacija.

Ponosni smo što se prepoznao naš trud i zalaganje na realizaciji ciljeva vezanih uz prometnu preventivu i rad s najmlađom populacijom – djecom vrtićke i predškolske dobi. Naša se Udruga od srca zahvaljuje na donaciji međunarodnoj udruzi CITA i domaćinu Centru za vozila Hrvatske.  Svojim ćemo radom u vremenu koje je pred nama opravdati povjerenje donatora , a primljena donacija će nam pomoći u realizaciji naših budućih ciljeva na području prometne preventive najmlađih sudionika prometa.

Lauba, svečanost uručenja donacije Udruzi Sigurna cesta (s lijeva: Nenad Zuber, član Upravnog odbora Udruge Sigurna cesta, Krešimir Ivanković, predsjednik Udruge Sigurna cesta, Ida Laić, član Uprave Centra za vozila Hrvatske, Juan D. Rodríguez, novoizabrani predsjednik CITA-e)