Promemorija sastanka dionika provođenja projekata vezanih za prometnu preventivu

Promemorija sastanka dionika provođenja projekata vezanih za prometnu preventivu

PROMEMORIJA

sa sastanka dionika provođenja projekata vezanih za prometnu preventivu u osnovnim i srednjim školama i prometnu preventivu u vrtićima, održanog 13. lipnja 2013. godine u prostorijama tvrtke „Titan-Zagreb“ d.o.o., Kovinska 27, s početkom u 13,30 sati

Sastanku su bili nazočni:

  1. Žarko Bošnjak, Agencija za odgoj i obrazovanje,
  2. Damir Novak, Hrvatski autoklub
  3. Ivan Kelava, tvrtka „Admantar“
  4. Marijo Madunić, tvrtka „Admantar“
  5. Krešimir Ivanković, udruga „Sigurna cesta“
  6. Dario Plehati – informatika – udruga „Sigurna cesta“,
  7. Miron Huljak, Ministarstvo unutarnjih poslova

Dionici sastanka

Sastanak je održan na inicijativu Ministarstva unutarnjih poslova kako bi se usuglasili stavovi vezani za postavljanje informacija i podataka o prometnoj preventivi predškolskog uzrasta na postojeći portal Prometna preventiva u osnovnim i srednjim školama (www.ppskole.com.hr).

Naime, zbog suštinske povezanosti prometne preventive kroz razne stupnjeve odgoja i obrazovanja djece i mladih, nema praktičnog smisla osmišljavati novi portal, odnosno, postavljati podatke i informacije vezane za predškolski uzrast, na web stranicu udruge „Sigurna cesta“, kao nositeljice projekta „Prometna preventiva u dječjim vrtićima“.

Nakon provedene rasprave, dogovoreno je da će tvrtka „Admantar“, kao subjekt koji je kroz projekte vezane za preventivu u osnovnim i srednjim školama, izvorno izradio gore navedeni portal, na isti postaviti i dio rezerviran za predškolski odgoj, odnosno za preventivne aktivnosti u dječjim vrtićima i to bez posebne financijske naknade.

Sastanak je završio u 14,30 sati.